• Altijd verzekerd van:
  • Persoonlijk contact
  • Eigen service- en onderhoud monteurs
  • Vaste all-in prijzen
  • No-nonsense aanpak
Hindriks Machineverhuur Hindriks Machineverhuur

Meer informatie of een prijsopgaaf?

06 - 25 04 73 51

Geen gedoe,
gewoon snel en goed geregeld

Kies je voor Hindriks Machineverhuur dan kies je voor gemak. Wij passen de machine aan zoals jij ‘m wilt hebben. Voor een vast bedrag per maand heb je er geen omkijken naar. Gaat er iets kapot? Onze eigen servicemonteurs fixen het in no time. Een ongelukje waardoor de trap of bumper scheef staat? Wij trekken het ter plekke weer recht. Geen gedoe. Geen kleine lettertjes. Geen wachttijd.

Naast een modern machinepark verhuren we ook diverse uitrustingsstukken voor de kraan en shovel zoals bakken en grijpers. En niet te vergeten: bij Hindriks hebben we zeer goed geoliede shovel- en kraanmachinisten in huis. Stuk voor stuk vakmannen met jarenlange ervaring en passie voor hun vak, die net als onze machines in te huren zijn. Voor een maand of een jaar; wij helpen je aan het juiste materieel én de beste mankracht.

Uitrustingstukken voor wielladers

Om de wiellader geschikt te maken voor uw specifieke inzet hebben wij diverse soorten uitrustingsstukken beschikbaar met zowel een snelwisselsysteem V2000 als Lundberg (Volvo). Huur de uitrusting voor wielladers zoals een hoogkiepbak, dichte bak, puinriekbak of palletvorken bij Hindriks Machineverhuur.

Voor het laden van hoge bunkers en vrachtwagens zijn er hoog kiepende bakken met inhouden van 2,5m³ tot 9m³.

Dichte bakken in de maat van 2m³ tot 10m³.

Palletborden met vorken in de klasse van 4 tot 12 ton.

Puinrieken voor graven, spitten, slopen, breken en sorteren.

Wat kost deze machine?

Bij Hindriks verhuren we alleen A-merken als Caterpillar, Volvo en Liebherr. De huurprijs van deze machine bepalen we op basis van het aantal uren dat de machine draait. Staat hij dag en nacht aan, dan maken we een dagprijs. Draait de machine slechts een aantal uur per week of maand? Dan kiezen we voor een week- of maandprijs. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact op voor beschikbaarheid en prijsopgaaf

Bent u op zoek naar
een specifieke machine voor uw werk?

Neem contact op met Hindriks