• Altijd verzekerd van:
  • Persoonlijk contact
  • Eigen service- en onderhoud monteurs
  • Vaste all-in prijzen
  • No-nonsense aanpak
Hindriks Machineverhuur Hindriks Machineverhuur

Meer informatie of een prijsopgaaf?

06 - 25 04 73 51

Geen gedoe,
gewoon snel en goed geregeld

Kies je voor Hindriks Machineverhuur dan kies je voor gemak. Wij passen de machine aan zoals jij ‘m wilt hebben. Voor een vast bedrag per maand heb je er geen omkijken naar. Gaat er iets kapot? Onze eigen servicemonteurs fixen het in no time. Een ongelukje waardoor de trap of bumper scheef staat? Wij trekken het ter plekke weer recht. Geen gedoe. Geen kleine lettertjes. Geen wachttijd.

Naast een modern machinepark verhuren we ook diverse uitrustingsstukken voor de kraan en shovel zoals bakken en grijpers. En niet te vergeten: bij Hindriks hebben we zeer goed geoliede shovel- en kraanmachinisten in huis. Stuk voor stuk vakmannen met jarenlange ervaring en passie voor hun vak, die net als onze machines in te huren zijn. Voor een maand of een jaar; wij helpen je aan het juiste materieel én de beste mankracht.

Uitrusting stukken mobiele overslagmachines

Voor de verhuur is er een keur aan uitrustingsstukken beschikbaar. Huur de uitrusting voor mobiele overslagmachines zoals sloop-/ sorteergrijpers en poliepgrijpers bij Hindriks Machineverhuur.

 

Voor het sorteren in de afval en recycling branche hebben wij sloop-sorteergrijpers met dichte en open schalen en inhouden van 400 tot 1200 liter.

Voor het laden en sorteren van schroot, hout en groenafval beschikken we over poliepgrijpers van 600 tot 800 liter.

Ook de in op- en overslag gebruikte 2 schalen grijpers kunt u bij ons in diverse maten huren om uw los gestorte bulk materiaal te verwerken.

Wat kost deze machine?

Bij Hindriks verhuren we alleen A-merken als Caterpillar, Volvo en Liebherr. De huurprijs van deze machine bepalen we op basis van het aantal uren dat de machine draait. Staat hij dag en nacht aan, dan maken we een dagprijs. Draait de machine slechts een aantal uur per week of maand? Dan kiezen we voor een week- of maandprijs. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact op voor beschikbaarheid en prijsopgaaf

Bent u op zoek naar
een specifieke machine voor uw werk?

Neem contact op met Hindriks